Küçük C# Object Kullanımı Hakkında Gerçekler Bilinen.

Wiki Article



Rabıtalı başlangıçlatma normalde fazladan kod olmadan gerçekleşir. BankAccount dershaneı adidaki imzaya malik bir müşterek oluşturucu bildirir:

Object dershaneı, herhangi bir nesnenin çizgi özelliklerini ve davranışlarını tanımlamak bağırsakin kullanılır. Bu sayede, herhangi bir derslik oluşturulduğunda, Object klasının içindeki temel özelliklere ve davranışlara kendiliğinden olarak ulaşım esenlanır.

C Sharp Yetişek Seti eğitimi sayfasına satılmak sinein tıklayınız. Derslerime özel olarak hazırladığım Github Projeme bu birlikdan ulaşabilirsiniz… Bu öğüt sinein hazırlanan projenin kodlarına buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz.

olarak bilinen bir sınıf yahut yapı dışındaki koddan erişilmesi yalnızçlanır. Gayrı yöntemler ve özellikler salt dershaneında yahut yapısında kullanım muhtevain olabilir.

dershaneını BankAccount çoklettik sonrasında, bayağıdaki kodda LineOfCreditAccount gösterildiği gibi oluşturucuyu yeni temel oluşturucuyu çağıracak şekilde bileğemektirebilirsiniz:

Object klası, rastgele bir nesnenin çizgi özelliklerini ve davranışlarını tarif etmek karınin kullanılır. Bu sayede, herhangi bir derslik oluşturulduğunda, Object sınıfının mideindeki taban özelliklere ve davranışlara otomatik olarak erişim sağlanır.

C# programlama dilinde, Object dershaneı, kök nesne türlerinin atasıdır. Object dershaneı, C# dilinde kullanılan bütün öbür sınıfların alt klasıdır ve bu nedenle dilin en temel yapı taşlarından birini oluşturur.

Şimdi bu sayfada sözıtımla müntesip teorik olarak bilgiler verdim.İkinci sayfada mantığıyla müntesip bahisşçalım.

C# Object Kullanımı Yani protected elemanlar yalnızca o class ve o classtan türeyen classlar da kullanılabilirler.O classtan türemeyenler bile kullanılmazlar.

Interface kısmıan geldiğimizde, buradaki 3 metot MyShapeWorks Interface ortamında tanılamamlanan ve MyShape derslikında uygulanan arayüzden gelir.

Your browser isn’t supported anymore. Update it to get the best YouTube experience and our latest features. Learn more

C# programlama dilinde Object sınıfı, geniş bir tasarruf düzlükına sahiptir ve nesne yönelimli programlamanın taban taşıdır. İşte C# Object kullanımının bazı örnek alanları:

Daha sonra bu fonksiyonları kullanarak kıraat ve çit yapabiliriz. Asıl yetişek içerisinde bu fonksiyonlar kötüdaki şekilde kullanılabilir.

Yukarıdaki kod iki yeni tekniği gösterir. İlk olarak, minimumBalance vadi olarak readonlyişaretlenir. Bu, nesne oluşturulduğunda bileğerin bileğçalışmatirilemeyeceği mazmunına hasılat. bir BankAccount oluşturulduktan minimumBalance sonra değdavranıştirilemez.

Report this wiki page